AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, Bayat ilçesinde partisinin kadın kolları olağan ilçe kongresine katılarak, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Kongrede, partinin çalışmalarına yönelik istişarelerde bulunuldu ve kadın kollarının geleceğiyle ilgili önemli değerlendirmeler yapıldı.
Şahin, kongreye dair yaptığı paylaşımda Bayat’ın kadınlarının el emeğiyle yüzyıllardır memleketin kalkınmasına katkı sunduğunu belirterek, “Emeklerini kilime işleyip memlekete nam salan kadınların diyarı Bayat’ta kadın kollarımızın olağan ilçe kongresini gerçekleştirdik. Görevi devreden Başkanımız Dilek Akyıldız’a emekleri için teşekkür eder, görevi devralan Başkanımız Sıdıka Köksoy’a üstün muvaffakiyetler dileriz” dedi.
İl Başkanı Şahin, AK Parti'nin hedeflerinin her zaman halkın refahını artırmaya yönelik olduğunu belirterek, “Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti çatısı altında nice zaferlere inşallah” ifadelerini kullandı. Kongre, AK Parti teşkilatının güçlü birlikteliğini bir kez daha ortaya koyarak, Bayat ilçesinde partinin geleceği için umut verdi.
SELÇUK AYDIN